+31 70 4062443
·
info@ribosystems.com
·
Ma - Vr 09:00-17:00
Gratis oriëntatie gesprek

Over Ons

Wij helpen en begeleiden ondernemers/executieves bij het runnen van hun bedrijf door de visie van hun bedrijf te verduidelijken en te kijken hoe deze past bij hun persoonlijke doelen. Tijdens de BusinessCoach sessies motiveren en geven wij je inzicht om jou bedrijf te brengen van waar het nu is naar waar je het als ondernemer wil hebben.

Rik Boedhoe MBA

Business Coach

Consultant

Nieuwe inzichten en frisse energie.

Onze dienstverlening

Waarom een BusinessCoach

Zoals de meeste dingen in het leven is een ervaren mentor waar je op terug kan vallen en waar je op kan rekenen een must bij het ondernemen. Op een bepaalde moment heeft iedere ondernemer die wil groeien of organiseren een business coach nodig. Het inschakelen van een Business coach is een van de meest waardevolle ondersteuningen voor een ondernemer. Dit is waarom de meeste bedrijfseigenaren en/of directeuren van organisaties een externe business coaches inschakelen. Of het nu gaat om een kleine – of internationale organisatie, de voordelen die een business coach kan bieden is geen overbodige luxe. Business coaches zijn ervaren ondernemers en business owners.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Welke kwaliteiten heeft u als ondernemer nodig om succesvol een goede onderneming te draaien? En hoe kunt u deze kwaliteiten verder ontwikkelen?Welke vaardigheden kunt u beter uitbesteden? En op welke manier kunt u een succesvolle onderneming leiden, met voldoende tijd voor uw privétijd? Hoe zorgt u ervoor dat u elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaat? Tijdens een business coach sessie staan we onder andere stil bij deze vragen. Samen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat u met nieuwe inzichten en frisse energie weer aan de slag gaat in uw bedrijf, met een scherp oog voor een goede work/life balance.

waar zijn wij goed in?

waarom cliënten voor ons kiezen?

Veel businessCoaches hebben een achtergrond in de psychologie of in coaching. Maar een goede kennis van de psyche van de mens is nog niet voldoende om een goed bedrijf te kunnen runnen. Hier komt veel meer bij kijken. Ik kom zelf uit het bedrijfsleven. Ik heb mij gespecialiseerd in business coaching en business consultancy. Hierdoor kan ik net die stap extra zetten en bied ik naast persoonlijk inzicht ook bedrijfskundig advies en ondersteuning. 

Of uw vraagstuk nu ligt op het gebied van Persoonlijke groei, Business development, Sales, (Digital) Marketing of Automatisering, ik bied u tools en ondersteun u op een persoonlijke en professionele wijze om te komen tot een oplossing die bij ú past. Pragmatisch en empatisch. Daar sta ik voor.

Gratis oriëntatie gesprek!

Neem contact met ons op voor een gratis oriëntatie gesprek!

  testimonial

  Ervaring van cliënten

  • Rik is een echte business strateeg. Hij deelt zijn jarenlange kennis en ervaring als ondernemer en weet dat op een menselijke manier over te brengen. Rik kan goed luisteren en voelt goed aan wat er nodig is om vooruit te komen. Een aanrader!

   Madeleine Reinders
   Marketing Manager
  • With 2 sessions with this coach I got core insights how to boost my business. I also got structure, clear lines what & how to change in marketing, what will sell & what will not sell. It helped much more than any business workshop or questionaire that I did before. Highly recommend!

   Vytaute babone
   Intelligent Bodyworks
  • Heel professioneel geholpen. Ik zat even vast met mijn business. Maar de heer Boedhoe heeft mij de juiste focus en richting gegeven. Een zeer open en prettig persoon. Rik bedankt voor alles!

   Ingrid Bisschop
   Caring Entertainment